Tutkimuksella kohti tasa-arvoista työelämää

Työelämän tasa-arvoa tutkimassa ja toteuttamassa – WeAll-hankkeen loppuseminaari 22.10. klo 13-15

08/10/2020

Tervetuloa seminaariimme työelämän tasa-arvoa tutkimassa ja toteuttamassa  22.10. klo 13-15

WeAll on tutkinut yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävää tulevaisuuden työelämää viisi vuotta. Mitä uutta olemme havainneet muuttuvista hoivavastuista ja perhesuhteista? Miten sosiaalinen ja inhimillinen kestävyys rakennetaan työorganisaatioissa? Miten moninaisten ihmisten pääsyä työelämään voi helpottaa? Tutkijamme esittelevät keskeisimmät tutkimustuloksensa.

Sidosryhmäpuheenvuorossa NJKL:n puheenjohtaja Eva Biaudet ja Strategisen tutkimusen neuvoston tasa-arvohankkeiden ohjelmajohtaja Olli Kangas kertovat, miksi uuden tyyppiset tutkimushankkeet ovat yhteiskunnallisesti tärkeitä.

Keskustelu jatkuu paneelissa tutkimuksen merkityksestä ja sen vaikutuksesta politiikkaan. Panelisteina keskustelevat tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara, kotouttavan toiminnan päällikkö Marisel Soto Godoy Monika-Naisista, emeritusprofessori Jeff Hearn Hankenilta, Monimuotoiset perheet -verkoston johtava asiantuntija Anna Moring ja Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra. Tilaisuuden avaa konsortiojohtaja Marjut Jyrkinen ja sen juontaa Mira Karjalainen.

Tilaisuuden tallenne: https://tiedekulmamedia.helsinki.fi/fi/web/tiedekulma/player/webcast?playerId=38521893&eventId=69801430

Tapahtumasta tehdään myös tekstitetty tallenne, joka tulee tänne kotisivuillemme myöhemmin katsottavaksi

Tilaisuudessa julkaistiin WeAll-tutkijoiden tutkimustuloksista ja sidosryhmien puheenvuoroista koottu kirja Työelämän tasa-arvoa tutkimassa ja toteuttamassa. Lataa kirja täältä.

bursa escort